Tortilija su krevetėmis ir tropiniu aštriu padažu

  • Gaminimas 25min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

  • Kvietinės tortilijos RIMI PLANET
     4 vnt.
  • Krevetės be kiautų RIMI
     400 g
  • Humusas RIMI PLANET
     
  • Padažas RIMI PLANET TROPICAL SALSA
     
  • Kukurūzų traškučiai RIMI PLANET NACHO CLASSIC
     50 g
  • Švieži lietuviški kopūstai
     0.5 vnt.
  • Agurkai
     
  • Marinuotas raudonas svogūnas
     
  • Persiladas RIMI
     
  • Alyvuogių aliejus
     1 šaukštas (-ai)
  • Druska
     

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Krevetės išvalomos.

Pridedama 1/2 v. š. persilado. Pamaišoma.

Krevetės apkepamos alyvuogių aliejuje 2–3 minutes.
Pridedama 100 g tropinio aštraus padažo Rimi Planet.
Šiaudeliais supjaustoma pusė kopūsto ir agurkai. 

Ant tortilijos paskleidžiama 1 v. š. humuso Rimi Planet.

Sudedami kopūstai, agurkai, marinuoti svogūnai ir krevetės.
Dėl traškumo įdedama susmulkintų kukurūzų traškučių.
Tortilija suvyniojama į kepimo popierių. Perpjauti per pusę ir valgyti. 

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Marinuota lašiša

1h 30min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Tuna melt sumuštinis

20min • Lengvas