Traškių daržovių mini tartaras su „Rio Mare“ rausvųjų lašišų paštetu

  • Gaminimas 10min
  • Lengvas
Traškių daržovių mini tartaras su „Rio Mare“ rausvųjų lašišų paštetu

Ingredientai

Ingredientai:

  • „Rio Mare Paté Pink Salmon“ rausvųjų lašišų paštetas
     1 pakuotė (-ės)
  • cukinija
     1 vnt.
  • morka
     1 vnt.
  • laiškinis svogūnas
     0.5 vnt.
  • saliero stiebai
     2 vnt.
  • alyvuogių aliejus
     30 g
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • tarkuota citrinos žievelė
      papuošimui

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Morką nuskuskite, visas likusias daržoves nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais, suberkite į dubenį ir pagardinkite tarkuota citrinos žievele, aliejumi, druska ir pipirais.

Sudėkite daržovių tartarą į mažas stiklinaites ar šaukštus, tada jas pagardinkite rausvųjų lašišų pašteto karūna. Dar galite papuošti šakele krapų arba pabarstyti smulkia citrinos žievele.

Panašūs receptai

Vienos skardos lašiša

35min • Vidutinis
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Marinuota lašiša

1h 30min • Lengvas