Traškių daržovių mini tartaras su „Rio Mare“ rausvųjų lašišų paštetu
-
Gaminimas 10min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
„Rio Mare Paté Pink Salmon“ rausvųjų lašišų paštetas1 pakuotė (-ės)
-
cukinija1 vnt.
-
morka1 vnt.
-
laiškinis svogūnas0.5 vnt.
-
saliero stiebai2 vnt.
-
alyvuogių aliejus30 g
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
-
tarkuota citrinos žievelėpapuošimui
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Morką nuskuskite, visas likusias daržoves nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais, suberkite į dubenį ir pagardinkite tarkuota citrinos žievele, aliejumi, druska ir pipirais.
Sudėkite daržovių tartarą į mažas stiklinaites ar šaukštus, tada jas pagardinkite rausvųjų lašišų pašteto karūna. Dar galite papuošti šakele krapų arba pabarstyti smulkia citrinos žievele.