Trinta pomidorų sriuba su kesadilijomis
-
Gaminimas 50min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai sriubai
-
svogūnas1 vnt.
-
morkos1 vnt.
-
bulvės1 vnt.
-
aliejus1 šaukštas (-ai)
-
pomidorų pasta2 šaukštas (-ai)
-
Pomidorai500 g
-
daržovių sultinys I LOVE ECO2 gabalėlis (-iai)
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
Ingredientai kesadilijoms
-
kukurūzai150 g
-
tortilijos paplotėliai8 vnt.
-
tarkuotas sūris2 stiklinė (-ės)
-
kuminas1 šaukštelis (-iai)
-
aliejus1 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nulupkite ir supjaustykite svogūną, morką ir bulvę. Kepkite daržoves gilioje keptuvėje. Sudėkite pomidorų pastą ir šiek tiek viską dar pakepkite. Supilkite pomidorus, tris stiklines vandens, įmeskite sultinio kubelius. Virkite 15 min.
Nupilkite kukurūzus. Ant vieno tortilijos lakšto paskleiskite šiek tiek kukurūzų, apibarstykite tarkuotu sūriu ir pagardinkite kuminu. Ant viršaus uždėkite kitą tortilijos lakštą ir kepkite pašlakstytoje aliejumi keptuvėje abi puses. Patiekdami supjaustykite trikampėliais.
Prieš patiekiant pomidorų sriubą rekomenduojama sutrinti maisto trintuvu. Pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite su nacho traškučiais ir kesadilijomis.