Triušiena su morkomis ir porais
-
Gaminimas 1h
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai:
-
triušiena1 kg
-
lydyto sviestas2 šaukštas (-ai)
-
česnakas2 skiltelė (-ės)
-
poras2 vnt.
-
morkos4 vnt.
-
saliero stiebai2 vnt.
-
vyšniniai pomidorai250 g
-
miltai1 šaukštas (-ai)
-
lauro lapai2 vnt.
-
raudonėliai1 šaukštelis (-iai)
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Troškintuvą įkaitinkite su sviestu, sudėkite triušio skerdenėlės gabaliukus, pakepkite 3 minutes, suberkite supjaustytą salierą, porą ir morkas. Pakepkite dar 3 minutes.
Sudėkite išspaustą česnaką ir miltus. Viską išmaišykite. Pagardinkite troškinį druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapais. Užpilkite vandens, kad vos apsemtų, uždenkite puodą ir troškinkite apie 35 minutes.
Suberkite pomidorus ir patroškinkite dar 10 minučių.