Troškinta triušiena su makaronais
-
Gaminimas 1h 55min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai
-
Šviežia triušienos mėsa1 vnt.
-
rapsų aliejus100 g.
-
salierų stiebai2 vnt.
-
morkos2 vnt.
-
raudonieji svogūnai2 vnt.
-
česnakai1 vnt.
-
daržovių sultinys500 ml.
-
pomidorų padažas500 g
-
laurų lapai2 vnt.
-
šviežias raudonėlis1 vnt.
-
čiobrelis1 vnt.
-
žalios alyvuogės100 g.
-
jūros druskažiupsnelis
-
pipiraižiupsnelis
-
makaronai4 porcijos
-
petražolės1 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų, sudėkite gabalėliais supjaustytą triušį ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sumeskite nuvalytus ir kubeliais supjaustytus svogūnus, česnakus (4 skilteles), morkas, salierų kotus ir kepkite apie 10 minučių.
Suverskite pomidorų padažą, alyvuoges, paskaninkite druska, pipirais ir žolelėmis. Į puodą dėkite triušį, supilkite keptas daržoves. Šaukite puodą į orkaitę, įkaitintą iki 180 °C laipsnių. Kepkite apie 1,5 valandos.
Troškintą triušieną patiekite su virtais makaronais, papuoškite petražolėmis.