Troškinti ančiukų skrandukai su polenta
-
Gaminimas 1h 20min
-
Sudėtingas
Ingredientai
Skrandukams
-
Švieži ančiukų skrandukai500 g
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštas (-ai)
-
Svogūnai1 vnt.
-
Česnakai4 skiltelė (-ės)
-
DruskaPagal skonį
-
Čiobrelis2 šakelės
Polentai
-
Pienas500 ml
-
Kukurūzų kruopos150 g
-
Druskapagal skonį
-
Ožkos sūris125 g
-
Gražgarstės10 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
*Vietoje skrandukų galite naudoti širdeles.