Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Trupininis pyragas su obuoliais ir vaniliniu jogurtu
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
Kanzi obuoliai4 vnt.
-
cukrus100 g
-
džiovintos spanguolės50 g
-
miltai100 g
-
migdolų miltai50 g
-
rudasis cukrus50 g
-
vanilės ekstraktas1 šaukštelis (-iai)
-
migdolų drožlės50 g
-
druska1 žiupsnelis
-
sviestas100 g
-
jogurtas300 ml
-
vanilės ankštis1 vnt.
-
medus2 šaukštelis (-iai)
-
šaldytos uogos300 g
-
miltelinis cukrus2 šaukštelis (-iai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nulupkite „Kanzi“ obuolius ir supjaustykite juos 1,5 cm dydžio gabalėliais. Sumaišykite gabalėlius su 75 g cukraus. Marinuokite vieną valandą retkarčiais vis pamaišydami.
Suberkite gabalėlius į kiaurasamtį, kad ištekėtų sultys. Grąžinkite atgal į dubenį ir įmaišykite spanguoles.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Dubenyje sumaišykite likusį cukrų, įskaitant rudąjį cukrų, miltus, migdolų miltus, migdolų ekstraktą, 30 g migdolų drožlių ir druską. Sudėkite sviestą ir trinkite pirštais, kol gausite drėgnus trupinius.
Paskirstykite obuolių įdarą ant kepimo indo dugno. Ant viršaus paskirstykite tešlos trupinius ir apibarstykite likusiomis migdolų drožlių.
Kepkite trupininį pyragą orkaitėje 25 minutes.
Perpjaukite vanilės ankštį per pusę ir išgrandykite sėklas.
Sumaišykite sėklas, jogurtą ir medų. Patiekite trupininį obuolių pyragą su vaniliniu jogurtu ir uogomis. Apibarstykite cukraus pudra.
Panašūs receptai
Pagrindinis ingridientas
Kiauliena
Jautiena
Aviena
Triušiena
Paukštiena
Žuvis ir jūros gėrybės
Ryžiai
Daržovės
Makaronai
Sūris
Miltiniai patiekalai
Vaisiai ir uogos
Pieno produktai
Lašiša
Bulvės
Mano šeimai
Gaminame su vaikais