Udon makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
-
viščiukų broilerių šlaunelių mėsA be kaulo450 g
-
UDON makaronai600 g
-
raudonoji saldžioji paprika1 vnt.
-
salotos „Pak choi“250 g
-
rapsų aliejus2 šaukštas (-ai)
-
korėjietiška aitriųjų paprikų pasta GOCHUJANG SEMPIO2 šaukštelis (-iai)
Padažui:
-
sojų padažas2 šaukštas (-ai)
-
austrių padažas2 šaukštas (-ai)
-
medus2 šaukštas (-ai)
-
česnakas1 skiltelė (-ės)
-
sezamų aliejus2 šaukštelis (-iai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Udon makaronus išvirkite pagal gamintojo nurodytą instrukciją. Nukoškite. Kol kas atidėkite į šalį.
Salotas Pak choi apvirkite pasūdytame vandenyje (blanširuokite).
Visus padažui ruošti skirtus ingredientus sumaišykite dubenyje.
. Vištienos šlaunelių mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais ir, kol pjaustysite daržoves, leiskite mėsai pasimarinuoti paruoštame padaže. Papriką ir blanširuotas salotas Pak choi supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Ant vidutinės kaitros pakaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir, jam įkaitus, suverskite į keptuvę supjaustytą ir pamarinuotą vištieną su visais marinato likučiais. Kepkite apie 5 min., vis pamaišydami.
Į keptuvę su vištiena sudėkite supjaustytas blanširuotas salotas Pak choi, raudonąsias paprikas ir įkrėskite korėjietiškos aitriųjų paprikų pastos. Išmaišykite ir kepkite 2 min. Tada suverskite į keptuvę Udon makaronus, viską gerai išmaišykite ir kepkite dar keletą minučių, kol vištiena bus visiškai paruošta. Tada pabarstykite patiekalą kepintomis sezamų sėklomis ir patiekite.