Upėtakio karpačio su triufelių skonio majonezu

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Upėtakio karpačio su triufelių skonio majonezu

Ingredientai

  • Vaivorykštinio upėtakio file
     180 g
  • PROVANSALIO majonezas
     30 g
  • Triufelių skonio alyvuogių aliejus
     15 ml
  • Raudonieji svogūnai
     0.5 vnt.
  • Kaparėliai RIMI
     
  • Svogūnų laiškai
     
  • Daigai
     2 ryšulėlis (-iai)
  • Malti pipirai
     
  • Druska
     
  • Žaliosios citrinos
     0.5 vnt.

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Upėtakio filė supjaustykite plonais griežinėliais ir išdėliokite ant maistinės plėvelės.

Naudodami kočėlą, iškočiokite jį ploniau.

Nuimkite plėvelę ir plonus upėtakio griežinėlius perkelkite į lėkštę.

Svogūnų laiškus ir raudonąjį svogūną supjaustykite smulkiais gabalėliais ir pabarstykite ant karpačio, įberkite druskos, pipirų ir daigų.

Įberkite druskos, pipirų ir daigų.

Majonezą sumaišykite su triufelių aliejumi ir trupučiu laimo sulčių.

Ant karpačio uždėkite majonezo ir patiekite.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Marinuota lašiša

1h 30min • Lengvas