Upėtakio karpačio su triufelių skonio majonezu
-
Gaminimas 15min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Vaivorykštinio upėtakio file180 g
-
PROVANSALIO majonezas30 g
-
Triufelių skonio alyvuogių aliejus15 ml
-
Raudonieji svogūnai0.5 vnt.
-
Kaparėliai RIMI
-
Svogūnų laiškai
-
Daigai2 ryšulėlis (-iai)
-
Malti pipirai
-
Druska
-
Žaliosios citrinos0.5 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Upėtakio filė supjaustykite plonais griežinėliais ir išdėliokite ant maistinės plėvelės.
Naudodami kočėlą, iškočiokite jį ploniau.
Nuimkite plėvelę ir plonus upėtakio griežinėlius perkelkite į lėkštę.
Svogūnų laiškus ir raudonąjį svogūną supjaustykite smulkiais gabalėliais ir pabarstykite ant karpačio, įberkite druskos, pipirų ir daigų.
Įberkite druskos, pipirų ir daigų.
Majonezą sumaišykite su triufelių aliejumi ir trupučiu laimo sulčių.
Ant karpačio uždėkite majonezo ir patiekite.