Užkepti Nachos kukurūzų traškučiai
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai aštrioms pupelėms
-
Juodosios pupelės I LOVE ECO380 g
-
Raudonieji svogūnai1 vnt.
-
Česnakai1 skiltelė (-ės)
-
Aliejus0.5 šaukštas (-ai)
-
Čili pipirų pasta (Sambal oelek)0.5 šaukštas (-ai)
-
Ekologiškas pomidorų padažas I LOVE ECO2 šaukštas (-ai)
-
Druska0.5 šaukštelis (-iai)
Ingredientai salsai
-
Pomidorai3 vnt.
-
Žalioji paprika1 vnt.
-
Žaliosios citrinos1 vnt.
-
Aliejus1 šaukštas (-ai)
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Pagardai
-
Avokadas2 vnt.
-
Konservuoti kukurūzai340 g
-
Iceberg salotos0.5 vnt.
-
Grietinė1.5 stiklinė (-ės)
Ingredientai Nachos traškučių sluoksniui
-
Kukurūzų traškučiai Nachos200 g
-
Sūris150 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Įkaitinkite orkaitę iki 225 ° C.
Nupilkite pupelių skystį, perplaukite šaltu vandeniu ir palikite nuvarvėti.
Nulupkite ir supjaustykite svogūną ir česnaką. Pakepkite pusę svogūno ir česnaką. Sumažinkite ugnį, sudėkite pupeles, čili ir pomidorų pastas, įpilkite pusę stiklinės vandens. Viską pašildykite ir pagardinkite druska.
Salsa: supjaustykite pomidorus ir paprikas mažais kubeliais. Sumaišykite pomidorus, paprikas ir prieš tai supjaustytą pusę svogūno. Išspauskite žaliosios citrinos sultis ir supilkite į daržovių mišinį. Pagardinkite druska ir pipirais.
Sudėkite Nachos traškučius ant skardos paklotos kepimo popieriumi. Tada ant viršaus dėkite juodųjų pupelių sluoksnį ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite viduryje orkaitės apie 10 min.
Supjautykite avokadus, nupilkite kukurūzus, supjaustykite salotas.
Ištraukite iškeptus Nachos traškučius iš orkaitės. Uždėkite ant viršaus avokadą, kukurūzus, salotas ir pagardinkite grietine. Šalia patiekite su salsą.