Veganiška krembriulė

  • Gaminimas 20min
  • Vidutinis
Veganiška krembriulė

Ingredientai

  • Kokosų kremas
     150 g
  • Tofu
     170 g
  • Migdolų pienas
     80 ml
  • Cukrus
     70
  • Kukurūzų krakmolas
     10 g
  • Vanilės sėklos
      1/4 ankšties
  • Ciberžolė
     1 žiupsnelis
  • Druska
     1 žiupsnelis

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Sudėkite visus ingredientus į trintuvą ir sutrinkite. Gautą masę dėkite į puodą ir nuolat maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol masė ims burbuliuoti ir tirštėti.

Masę po 50 gramų supilkite į krembriulė indus ir palikite atvėsti.

Indelius įdėkite į šaldytuvą ir leiskite masei sutirštėti bent 30 minučių.

Į grietinėlę kiekviename inde įberkite šiek tiek cukraus ir atsargiai kaitinkite virtuviniu dujiniu degikliu, kol cukrus išsilydys ir karamelizuosis.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Kalėdinis sūrio pyragas

1h 30min • Vidutinis

Migdolų masė

15min • Lengvas