Veganiška krembriulė
-
Gaminimas 20min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
Kokosų kremas150 g
-
Tofu170 g
-
Migdolų pienas80 ml
-
Cukrus70
-
Kukurūzų krakmolas10 g
-
Vanilės sėklos1/4 ankšties
-
Ciberžolė1 žiupsnelis
-
Druska1 žiupsnelis
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Sudėkite visus ingredientus į trintuvą ir sutrinkite. Gautą masę dėkite į puodą ir nuolat maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol masė ims burbuliuoti ir tirštėti.
Masę po 50 gramų supilkite į krembriulė indus ir palikite atvėsti.
Indelius įdėkite į šaldytuvą ir leiskite masei sutirštėti bent 30 minučių.
Į grietinėlę kiekviename inde įberkite šiek tiek cukraus ir atsargiai kaitinkite virtuviniu dujiniu degikliu, kol cukrus išsilydys ir karamelizuosis.