Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Veganiškas šokoladinis desertas
-
Gaminimas 2h 15min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
„Rimi Planet“ kokosų aliejus200 g
-
„I love eco“ riešutų kremas200 g
-
„I love eco“ kakava200 g
-
Klevų sirupas100 g
Papuošimui:
-
Pistacijų riešutai50 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Kepimo popieriumi išklokite formą.
Nedideliame inde sumaišykite kokosų aliejų, riešutų kremą, klevų sirupą ir druską.
Šildykite masę vidutiniame karštyje, tik neleiskite užvirti.
Kai masė taps minkšta ir tiršta, supilkite į paruoštą formą.
Palikite šaldytuve bent 2 val. sustingti. Apibarstykite pistacijų riešutais ar uogomis.
Patiekite, kai sustings. Jei liks – laikykite šaltai!