Veganiški braškių ledai su kokosų pienu
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
braškės1 kg
-
kokosų pienas400 ml
-
klevų sirupas5 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 5 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Braškes nuplaukite, pašalinkite žalius lapelius. Į virtuvinį kombainą suberkite uogas, supilkite kokosų pieną ir klevų sirupą. Viską sutrinkite iki vientisos masės.
Paruoštą masę supilkite į indą ir padėkite per naktį į šaldymo kamerą.
Gautus ledus išimkite iš indo, supjaustykite kubeliais ir vėl dėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite, kol neliks susidariusių ledo krislelių. Vėl gautą masę sudėkite į indą ir padėkite 1 valandai į šaldymo kamerą.
Pagamintus ledus kameroje galite išlaikyti apie 1–2 savaites, prieš valgydami sutrinkite.