Veganiški triufeliai

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Veganiški triufeliai

Ingredientai

Ingredientai:

  • šviežios datulių be kauliukų
     250 g
  • kakavos milteliai
     6 šaukštas (-ai)
  • nerafinuotas kokosų aliejus
     4 šaukštas (-ai)
  • vanilinis cukrus
     2 šaukštelis (-iai)
  • kakavos milteliai (apvoliojimui)
     6 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 20 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

 Į virtuvinį kombainą sudėkite visus ingredientus ir sutrinkite iki vientisos masės. Masę perdėkite į dubenėlį.

Užsimovę vienkartines sąlyčiui su maistu tinkamas pirštines suformuokite maždaug 20–25 rutuliukus. Juos apvoliokite kakavoje. Ir paruošta!
 

Patarimas: suformuotus rutuliukus galite apvolioti smulkiai sukapotuose riešutuose arba migdolų ar kokosų drožlėse.

Patarimas: triufelius galite laikyti šaldymo kameroje 1 mėnesį.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Kalėdinis sūrio pyragas

1h 30min • Vidutinis

Migdolų masė

15min • Lengvas