Vegetariška špinatų sriuba

  • Gaminimas 1h
  • Lengvas
Vegetariška špinatų sriuba

Ingredientai

  • Vynuogių sėklų aliejus
     3 šaukštelis (-iai)
  • Poras
     1 sauja (-os)
  • Česnakai
     1 šaukštas (-ai)
  • Morkos
     2 vnt.
  • Bulvės
     2 vnt.
  • Perlinės kruopos
     50 g
  • Sultinys
     1.5 l
  • Baltosios pupelės
     230 g
  • Avinžirniai
     240 g
  • Špinatai
      pagal skonį
  • Neriebus jogurtas
     1 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 3 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Keptuvėje įkaitinkite vynuogių sėklų aliejų, suberkite porus ir česnaką, pakepinkite.

Suberkite morkas, leiskite joms taip pat apkepti.

Į puodą sudėkite griežinėliais pjaustytas bulves ir perlines kruopas. Supilkite sultinį. Virkite 10 minučių.

Suberkite baltąsias pupeles, avinžirnius, špinatus, pakepintas daržoves ir toliau virkite.

Maišydami leiskite sriubai šiek tiek pravėsti.

Sriubą patiekite dubenėliuose ir įpilkite neriebaus jogurto.

Skanaus!

Panašūs receptai

Vienos skardos lašiša

35min • Vidutinis

Vištienos sriuba

1h 30min • Lengvas