Vegetariška špinatų sriuba
-
Gaminimas 1h
-
Lengvas
Ingredientai
-
Vynuogių sėklų aliejus3 šaukštelis (-iai)
-
Poras1 sauja (-os)
-
Česnakai1 šaukštas (-ai)
-
Morkos2 vnt.
-
Bulvės2 vnt.
-
Perlinės kruopos50 g
-
Sultinys1.5 l
-
Baltosios pupelės230 g
-
Avinžirniai240 g
-
Špinataipagal skonį
-
Neriebus jogurtas1 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 3 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Keptuvėje įkaitinkite vynuogių sėklų aliejų, suberkite porus ir česnaką, pakepinkite.
Suberkite morkas, leiskite joms taip pat apkepti.
Į puodą sudėkite griežinėliais pjaustytas bulves ir perlines kruopas. Supilkite sultinį. Virkite 10 minučių.
Suberkite baltąsias pupeles, avinžirnius, špinatus, pakepintas daržoves ir toliau virkite.
Maišydami leiskite sriubai šiek tiek pravėsti.
Sriubą patiekite dubenėliuose ir įpilkite neriebaus jogurto.
Skanaus!