Vegetariškas čili troškinys

  • Gaminimas 40min
  • Vidutinis
Vegetariškas čili troškinys

Ingredientai

Ingredientai

  • ryžiai
     200 g
  • svogūnas
     1 vnt.
  • alyvuogių aliejus
     1 šaukštas (-ai)
  • koncervuotos sojų pupelės
     300 g
  • daržovių sultinys
     1 stiklinė (-ės)
  • aštrus makaronų padažas
     390 g
  • kakava
     1 šaukštelis (-iai)
  • raudonėliai
     1 šaukštelis (-iai)
  • kuminas
     1 šaukštelis (-iai)
  • pomidorų pasta
     1 šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • baltosios pupelės
     380 g
  • agurkas
     0.5 vnt.
  • salotų mišinys
     125 g
  • grietinė
     1.5 stiklinė (-ės)
  • tortilijos
     8 vnt.

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išvirkite ryžius pagal ant pakuotės nurodytas instrukcijas.

Supjaustykite svogūną ir kepkite keptuvėje kol paruduos, tada įdėkite sojų pupeles ir dar pakepkite kelias minutes. Įpilkite sultinį, makaronų padažą, kakavą, raudonėlį, kuminą ir pomidorų pastą. Viską troškinkite apie 7 min. Pagardinkite druska ir pipirais.

Nupilkite pupeles ir perplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į troškinį ir virkite kol pupelės sušils.

Supjaustykite agurką ir sumaišykite su salotomis. Pagardinkite aliejumi ir druska. Troškinį patiekite su ryžiais, tortilijomis ir salotomis.

Panašūs receptai

Varškėčiai

20min • Lengvas

„Vieno puodo“ troškinys

1h 30min • Vidutinis