Vegetariškas čili troškinys
-
Gaminimas 40min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai
-
ryžiai200 g
-
svogūnas1 vnt.
-
alyvuogių aliejus1 šaukštas (-ai)
-
koncervuotos sojų pupelės300 g
-
daržovių sultinys1 stiklinė (-ės)
-
aštrus makaronų padažas390 g
-
kakava1 šaukštelis (-iai)
-
raudonėliai1 šaukštelis (-iai)
-
kuminas1 šaukštelis (-iai)
-
pomidorų pasta1 šaukštas (-ai)
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
-
baltosios pupelės380 g
-
agurkas0.5 vnt.
-
salotų mišinys125 g
-
grietinė1.5 stiklinė (-ės)
-
tortilijos8 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Išvirkite ryžius pagal ant pakuotės nurodytas instrukcijas.
Supjaustykite svogūną ir kepkite keptuvėje kol paruduos, tada įdėkite sojų pupeles ir dar pakepkite kelias minutes. Įpilkite sultinį, makaronų padažą, kakavą, raudonėlį, kuminą ir pomidorų pastą. Viską troškinkite apie 7 min. Pagardinkite druska ir pipirais.
Nupilkite pupeles ir perplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į troškinį ir virkite kol pupelės sušils.
Supjaustykite agurką ir sumaišykite su salotomis. Pagardinkite aliejumi ir druska. Troškinį patiekite su ryžiais, tortilijomis ir salotomis.