Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Vegetariškas suvožtinis su juodosiomis pupelėmis
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
Suvožtinio įdaro ingredientai:
-
„I love eco“ juodosios pupelės230 g
-
Kepinti svogūnai2 šaukštas (-ai)
-
Česnakas1 vnt.
-
Bolivinė balanda2 šaukštas (-ai)
-
Aitriosios paprikosžiupsnelis
-
Pipirai1 žiupsnelis
-
Druska1 žiupsnelis
Suvožtinio pagrindo ingredientai:
-
„Portobella“ grybai4 vnt.
-
Alyvuogių aliejusšlakelis (-iai)
-
Druska1 žiupsnelis
Papildomai:
-
Įprastas ar veganiškas majonezas300 ml
-
Žalioji citrina1 vnt.
-
Česnako milteliai1 šaukštelis (-iai)
-
Kajeno pipirai1 šaukštelis (-iai)
-
Žalumynaisauja
-
Marinuoti agurkai2 vnt.
-
Avokadas1 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Trintuve sutrinkite kepintus svogūnus iki vientisos masės.
Sudėkite išvirtas ir nusausintas pupeles, česnaką ir sutrinkite kartu iki vientisos masės.
Sudėkite išvirtą bolivinę balandą, prieskonius.
Viską išmaišykite ir formuokite suvožtinio įdarą.
Kepkite įdarą aliejumi išteptoje keptuvėje, atsargiai apverčiant iš abiejų pusių.
Paruoškite grybus: ištrinkite aliejumi ir druska, kepkite kepsninėje arba grilio keptuvėje.
Sumaišykite padažą iš majonezo (įprasto ar veganiško), žaliųjų citrinų sulčių, česnako (1 skiltelės) ir Kajeno pipirų.
Formuokite suvožtinį.