Vegetariškas tortilijų pyragas
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Kvietinės tortilijos320 g
-
Daržovių sultinys1 kubelis
-
Sojų granulės150 g
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštas (-ai)
-
Juodosios pupelės240 g
-
Baltosios pupelės240 g
-
Kukurūzai240 g
-
Tako prieskonių mišinys1 šaukštas (-ai)
-
Tako padažas230 g
-
Malta paprika1 šaukštas (-ai)
-
Gaudos sūris300 g
-
Kietasis sūris80 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Sultinio kubelį ištirpinkite karštame vandenyje, suberkite soją.
Pabrinkinkite soją 10 minučių.
Kol soja brinksta, keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepkite juodąsias pupeles, baltąsias pupeles ir kukurūzus.
Įpilkite sojos padažo, tako prieskonių ir tako padažo.
Padarykite sluoksnius: vienas sluoksnis tortilijos, abiejų rūšių sūriai, tada pupelės su soja, vėl sūris, tada kartokite, kol sunaudosite visus produktus.
Kepkite 20 minučių 200°C temperatūroje.
Paruoštą pyragą supjaustykite griežinėliais ir patiekite su salsos padažu.