Viščiukų blauzdelės, marinuotos su garstyčiomis, keptos ant šviežių kopūstų
-
Gaminimas 1h 15min
-
Lengvas
Ingredientai
-
viščiukų blauzdelės be sąnarių1100 g
-
aliejus3 šaukštas (-ai)
-
kopūstas1 vnt.
-
lauro lapai10 g
-
morkos1 vnt.
-
svogūnai1 vnt.
Marinatui:
-
„Dijon“ grūdėtos garstyčios2 šaukštas (-ai)
-
majonezas3 šaukštas (-ai)
-
svogūnas1 vnt.
-
česnakas3 skiltelė (-ės)
-
saldžiosios paprikos milteliai1 šaukštelis (-iai)
-
vištienos prieskoniai1 šaukštelis (-iai)
-
petražolės1 papuošimui
-
druska1
-
pipirai1
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.