Viščiukų sparneliai su medaus ir viskio glaistu
-
Gaminimas 40min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai:
-
viščiukų broilerių sparneliai1.5 kg
-
rūkytos paprikos milteliai2 šaukštas (-ai)
-
česnakų milteliai2 šaukštelis (-iai)
-
aitriosios paprikos milteliai2 šaukštelis (-iai)
-
druska1 šaukštelis (-iai)
Glaistui:
-
sojų padažas6 šaukštas (-ai)
-
viskis6 šaukštas (-ai)
-
medus3 šaukštas (-ai)
-
sviestas3 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Dubenyje sumaišykite visus prieskonius ir ištrinkite jais viščiukų sparnelius. Palikite marinuotis per naktį.
Paruoškite grilį.
Pasigaminkite glaistą. Keptuvę įkaitinkite, dėkite išvardytus produktus ir maišydami pakaitinkite. Kai sviestas visai išsilydys, keptuvę patraukite nuo kaitros. Glaistą galite paruošti iš vakaro.
Viščiukų sparnelius kepdami patepkite paruoštu glaistu iš abiejų pusių.
Kepkite apie 20 minučių.
Sparnelius patiekite su keptomis ant grotelių daržovėmis, gaiviomis salotomis ir mėgstamu aštriu padažu.