Vištiena su bolivinėmis balandomis ir jogurto padažu
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai:
-
viščiukų broilerių vidinė filė200 g
-
bolivinė balanda100 g
-
alyvuogių aliejus1 šaukštas (-ai)
-
graikiškas jogurtas100 g
-
česnakas1 skiltelė (-ės)
-
krapai2 vnt.
-
agurkas150 g
-
vyšniniai pomidorai50 g
-
paprika0.5 vnt.
-
romaninės salotos3 vnt.
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Vištienos filė apšlakstykite aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir kepkite keptuvėje vartydami 7–8 min. Atvėsinkite ir supjaustykite norimo dydžio kubeliais.
Bolivines balandas išvirkite pagal ant pakuotės nurodytą instrukciją ir atidėkite į šoną šiltai.
Pagaminkite jogurto padažą. Į jogurtą suberkite susmulkintus česnakus ir krapus, 50 g tarkuoto agurko, druską, pipirus ir gerai išmaišę padėkite į šoną.
Daržoves supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
Į kiekvieną dubenėlį ar gilesnę lėkštę klokite salotų lapus. Ant jų gražiai sugrupuokite vištienos ir agurko kubelius, pomidoriukus, svogūnus ir bolivinių balandų košę. Ant viršaus užpilkite jogurto padažą ir patiekite.