Vištienos filė, kepta su čederiu

  • Gaminimas 50min
  • Lengvas
Vištienos filė, kepta su čederiu

Ingredientai

  • Čederio sūris
     100 g
  • Vištienos krūtinėlies file
     4 vnt.
  • Alyvuogių aliejus
     1 šaukštas (-ai)
  • Šviežias sūris RIMI
     150 g
  • Vytinto kumpio juostelies
     4 vnt.
  • Chorizo dešra
     40 g
  • Vištienos skonio sultinio kubeliai RIMI
     200 g
  • Druska
      pagal skonį
  • Pipirai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Kepimo indą patepkite aliejumi. Į jį sudėkite vištienos krūtinėles, apibarstykite druska ir pipirais pagal skonį. Ant vištie-nos filė dėkite sluoksnį kreminio minkšto sūrio, suplėšytą vytintą kumpį ir kubeliais supjaustytą čoriso dešrą, užberkite tarkuoto čederio. Į kepimo indą supilkite vištienos sultinį.
Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie 20–30 minučių.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Šventinis kalakutas

4h • Vidutinis