Vištienos filė Teriyaki prieskoniuose
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Vištienos filė1 didelė arba 2 mažesnės
-
Makaronai iš kiaušinių120 g
-
Avokadai1 didelis arba 2 nedideli
-
Gražgarstės2 sauja (-os)
-
Citrinos1 vnt.
-
Teriyaki prieskonių mišinys2 šaukštas (-ai)
-
Vynuogių sėklų aliejus1 šaukštas (-ai)
-
Medus0.5 šaukštelis (-iai)
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštas (-ai)
-
Saldus čili padažaspagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Vištienos filė įtrinkite vynuogių sėklų aliejumi ir pabarstykite Teriyaki prieskonių mišiniu.
Kepkite 190 laipsnių orkaitėje 16-20 minučių, priklausomai nuo filė dydžio.
Tuo pat metu išvirkite makaronus.
Sumaišykite gražgarstes su avokadu, iš pusės citrinos išspauskite sultis, sutarkuokite žievelę, įdėkite medaus ir alyvuogių aliejaus.
Prieš patiekdami vištienos filė supjaustykite mažesniais gabalėliais ir uždėkite ant makaronų, užpilkite saldaus čili padažo.