Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Vištienos ir daržovių „wok“
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai
-
česnakas1 šaukštas (-ai)
-
imbieras1 šaukštas (-ai)
-
citrinžolė (citrinos žievelė)1 šaukštas (-ai)
-
rudasis cukrus1 šaukštas (-ai)
-
žalioji citrina1 vnt.
-
soja1 šaukštas (-ai)
-
čili padažas150 g
-
kalendrasauja (-os)
-
"Ghee" sviestas2 šaukštas (-ai)
-
kiaušinis1 vnt.
-
vištienos filė250 g
-
pievagrybiai5 vnt.
-
paprika1 vnt.
-
cukriniai žirneliai (žalieji žirneliai)50 g
-
"Jasmin" ryžiai1 pakuotė (-ės)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Indelyje sumaišykite susmulkintus česnaką, imbierą ir citrinžolę. Suberkite rudąjį cukrų, supilkite žaliųjų citrinų sultis, soją ir čili padažą. Įdėkite kalendros lapelius ir viską gerai išmaišykite. Kol kas atidėkite paruoštą padažą į šalį.
„Jasmin“ ryžius kelis kartus perplauti ir išvirti pagal ant pakuotės nurodytas instrukcijas.
Pasiruoškite ingredientus kepimui. Supjaustykite kubeliais vištienos filė, į keturias dalis supjaustykite pievagrybius, susmulkinkite papriką ir žirnelius.
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite „Ghee“ sviestą. Įmuškite vieną kiaušinį, mentele maišant stengtis, kad kiaušinis „iširtų“ iš vientiso kepinio į trupinius.
Sudėkite vištienos filė į keptuvę su kiaušiniu. Šiek tiek pakepus iš eilės dėkite pievagrybius, paprikas ir cukrinius žirnius. Po kiekvieno ingrediento šiek tiek pakepkite. Sudėkite paruoštą prieskonių padažą. Suberkite išvirtus ryžius. Viską išmaišykite ir viskas. Galite patiekiant apšlakstyti žaliųjų citrinų sultimis.