Vištienos ir imbiero sultinys su lakštiniais ir grybais
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai
-
pievagrybiai200 g
-
mažos morkos200 g
-
šviežias tarkuotas imbieras2 šaukštas (-ai)
-
viščiukų broilerių filė600 g
-
mėtaryšulėlis
-
anakardžių riešutai100 g
-
ridikėliairyšulėlis
-
ryžių makaronai125 g
-
vištienos sultinys (vanduo ir sultinio kubelis arba koncentruotas sultinys)1 L.
-
sojoų pupelės250 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Supjaustykite pievagrybius. Morkas supjaustykite išilgai. Imbierą nulupkite ir sutarkuokite. Vištieną supjaustykite šiaudeliais.
Stambiai supjaustykite mėtų lapelius ir riešutus. Ridikėlius nuplaukite ir supjaustykite perpus.
Lakštinius išvirkite vadovaudamiesi instrukcija ant pakuotės.
Užvirinkite sultinį ir imbierą dideliame puode. Pridėkite vištienos, pievagrybių ir morkų ir virkite ant silpnos ugnies apytiksliai 5 minutes.
Pridėkite lakštinių ir sojos pupelių ir palikite, kad jie sušiltų.
Patiekite sultinį su mėtomis, ridikėliais ir anakardžių riešutais.