Wok keptuvėje kepta vištiena su makaronais
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai
-
kiaušininiai makaronai4 porcijos
-
raudonoji paprika1 vnt.
-
poras0.5 vnt.
-
1 skardinė mini kukurūzų burbuolių425 g
-
šviežias tarkuotas imbieras1 šaukštas (-ai)
-
saldus aitriųjų paprikų padažas50 ml
-
japoniškas sojų padažas2 šaukštas (-ai)
-
vanduo50 ml
-
vištienos filė (juostelėmis)600 g
-
aliejus1 šaukštas (-ai)
-
druska ir pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Užvirinkite vandenį puode makaronams.
Perpjaukite papriką perpus, išimkite sėklas ir supjaustykite ją juostelėmis. Nuplaukite porus ir supjaustykite juos griežinėliais. Nukoškite mini kukurūzų burbuoles. Nuskuskite ir sutarkuokite imbierą.
Sumaišykite saldų aitriosios paprikos padažą, sojų padažą, imbierą ir vandenį.
Kepkite vištieną aliejuje keptuvėje ant stiprios ugnies tol, kol ji įgaus auksinę spalvą. Pridėkite druskos ir pipirų.
Sumažinkite ugnį ir sudėkite papriką ir porus, apkepkite juos keletą minučių. Pridėkite kukurūzų burbuoles ir saldų aitriosios paprikos mišinį. Palaukite, kol viskas sušils.
Išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės, bet nepraplaukite jų po šaltu vendeniu. Patiekite nedelsiant.
Patarimai Greitai apskrudinkite sezamo sėklas karštoje ir sausoje keptuvėje ir pabarstykite jomis patiekalą.