Žalios lašišos tartaras
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
Lašišos filė200 g
-
Šaltai rūkyta lašišos filė RIMI200 g
-
Raudonieji svogūnai RIMI1 vnt.
-
Marinuoti agurkėliai10 vnt.
-
Laiškiniai česnakai1 ryšulėlis (-iai)
-
Kaparėliai2 šaukštas (-ai)
-
Dižono garstyčios1 šaukštas (-ai)
-
Druska ir juodieji pipiraipagal skonį
-
Citrinos1 vnt.
Patiekti su
-
traški duona arba duonos paplotėliai
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Lašišos tartaras - skanus ir lengvai paruošiamas užkandis su lašiša ir klasikiniais tartaro priedais (Dižono garstyčiomis, kornišonais, kaparėliais, svogūnais ir šiek tiek citrinos). Lašišą supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su prieskoniais bei priedais. Patiekite ant duonos paplotėlio arba traškios duonos.
Raudonąjį svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite jį ir agurkėlius. Pasmulkinkite laiškinius česnakus.
Lašišą sumaišykite su svogūnais, agurkėliais, laiškiniais česnakais, kaparėliais ir garstyčiomis. Pagardinkite druska, pipirais ir keliais lašiukais citrinos sulčių.