Žiedinių kopūstų ir brokolių karis su riešutų sviestu
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai
-
žemės riešutų sviesto be druskos2 šaukštas (-ai)
-
aliejus3 šaukštas (-ai)
-
svogūnas1 vnt.
-
česnakas2 skiltelė (-ės)
-
šviežio imbiero šaknis0.25 vnt.
-
tofu250 g
-
kario milteliai3 šaukštelis (-iai)
-
žiedinis kopūstas150 g
-
brokolis150 g
-
virintas vanduo750 ml
-
pomidorų padažas5 šaukštas (-ai)
-
ryžių makaronai200 g
-
druskapagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Įkaitinkite gilią keptuvę su aliejumi. Suberkite kubeliais supjaustytą svogūną ir pakepinkite, kol gražiai apkeps. Imbierą nuskuskite ir sutarkuokite.
Sudėkite česnaką ir imbierą į keptuvę. Maišydami pakepkite apie minutę. Suberkite tofu kubelius. Suberkite kario miltelius, pamaišykite ir kepkite apie minutę. Sudėkite susmulkintus žiedinius kopūstus ir brokolius. Užpilkite vandens ir troškinkite, kol daržovės suminkštės. Sukrėskite pomidorų padažą, žemės riešutų sviestą, pagardinkite druska. Pamaišykite ir patroškinkite kelias minutes.
Patiekite su virtais ryžių makaronais.