Karštos obuolių sultys visai šeimai: gaminame ir mėgaujamės
Būtent tai – mano šių metų rudens atradimas. Pagaminau, paragavau, pavaišinau šeimą ir dabar dalinuosi su jumis.
Sakoma, kad gerų dalykų per daug nebūna, todėl išsisaugokite šį receptą ir būtinai išbandykite.
DVIEM TAURĖMS REIKĖS:
Obuolių sulčių (400 ml),
Pjaustyto obuolio,
Gvazdikėlių,
Cinamono lazdelių,
Šalavijo šakelės,
Cukraus papuošimui.
GAMINIMO BŪDAS:
Pakaitinkite ant karštos ugnies obuolių sultis, bet neužvirkite.
Kai įkais, sudėkite cinamono lazdeles ir gvazdikėlį, sumažinkite kaitrą.
Kai aromatai pasklis visoje virtuvėje, sultis nuimkite nuo kaitros ir supilstykite į taures.
Aš taures papuošiau cukrumi, kad būtų maloniau ragautojams.
Skanaus ir jaukaus rudens!