Rimi
Atsisiųsk iš App Store
Atsisiųsk iš Google Play
Atsisiųsti
Atsisiųsti
Pirkti internetu
Meniu
Daugiau
Mažiau
Apie
Naujienos
Apie Rimi
Istorija
Parduotuvių formatai
Vadovų komanda
Tvarumas
Asortimentas
Kontaktai
Karjera
Parduotuvės
Tinklaraštis
Receptai
Daugiau
Sąskaitos
Tiekėjams
Skenuok telefonu
Socialinė kortelė
Prisijungti
Akcijos
Pasiūlymai
Leidiniai
Programėlė
Dovanų kortelė
Lojalumo programa
Daugiau
Mažiau
Meniu
Prisijungti
Pirkti internetu
Akcijos
Pasiūlymai
Leidiniai
Programėlė
Dovanų kortelė
Lojalumo programa
Apie
Apie
Naujienos
Apie Rimi
Istorija
Parduotuvių formatai
Vadovų komanda
Tvarumas
Asortimentas
Kontaktai
Karjera
Parduotuvės
Tinklaraštis
Receptai
Daugiau
Daugiau
Sąskaitos
Tiekėjams
Skenuok telefonu
Socialinė kortelė
Rimi – kiekvieną dieną geriau
Straipsniai
Pasaulio virtuvė
Pasaulio virtuvė
Į „Michelin“ gidą įtraukto restorano šefė dalijasi pyrago receptu, kurį kiekvienas galime pasigaminti namuose
Pasaulio virtuvė
Dietologė sugriovė mitą apie sočiuosius riebalus: šis riešutas nedidina cholesterolio
Pasaulio virtuvė
Dietologė įvardijo, kuri sviesto rūšis turėtų dažniau atsidurti mitybos racione
Pasaulio virtuvė
Tokių dar nevalgėte: šilauogių salotos, patiksiančios ir mažiems, ir dideliems
Pasaulio virtuvė
Saulės geltonumo produktas: praturtins mitybą ne vienu vitaminu
Pasaulio virtuvė
Ir namie, ir gamtoje greičiausiai pagaminamas patiekalas, prie kurio išsirikiuos eilė
Pasaulio virtuvė
Į iškylą pasiimkite maistinių medžiagų lobyną: štai, kurie užkandžiai sveikatai palankiausi
Pasaulio virtuvė
Vasaros vaisius valgykite su sėklomis ir odele: padarysite paslaugą organizmui
Pasaulio virtuvė
Nusibodo švieži agurkai? Gydytoja dietologė atsako, koks marinavimo būdas sveikatai palankiausias
Pasaulio virtuvė
Šalta kava – būdas atgauti jėgas per karščius: išmėginkite ypatingą receptą
Pasaulio virtuvė
Vasarą dažniau norisi sveiko ir „žalio“ maisto: išbandykite netikėtą šakšukos receptą su smidrais
Pasaulio virtuvė
Falafelių diena – puiki proga jų pasigaminti namuose: pasinaudokite auksiniais patarimais
Pasaulio virtuvė
„Arroz con pollo“ – vištiena, ryžiai ir daržovės viename puode: ilgąjį savaitgalį į namus įsileiskite Lotynų Amerikos skonius
Pasaulio virtuvė
Jei žiemą ieškote kokybiško baltymų šaltinio, dietologė ragina išbandyti šį sūrį
Pasaulio virtuvė
Produktas, pigumu nenusileidžiantis mėgstamoms bulvėms: dietologė įvardijo, koks paruošimas sveikatai palankiausias
Pasaulio virtuvė
Kruasanų dieną namuose pasijuskite lyg Prancūzijoje – minkšta tešla su šiuo receptu pavyks net nemėgstantiems gaminti
Pasaulio virtuvė
Šį pieno produktą astronautai skraidinosi net į kosmosą: kodėl verta jį įtraukti į mitybą?
Pasaulio virtuvė
Dėl visiems reikalingo kalcio dietologė siūlo šį produktą valgyti nors ir kasdien
Pasaulio virtuvė
Itin mėgstami italų, bet randami kiekvieno lietuvio virtuvėje: gydytoja dietologė atskleidė, kodėl naudinga valgyti pomidorus
Pasaulio virtuvė
Padarykite paslaugą savo organizmui: kaip paruošti vieną populiarią mėsos rūšį, jog ši taptų sveikatai palankesnė
Pasaulio virtuvė
Sužinokite, kokios kategorijos vištieną dažniausiai valgote: gydytoja dietologė įvardijo pagrindinį jų skirtumą
Pasaulio virtuvė
Kai šaldytuvas toks pat tuščias, kaip ir skrandis: išgelbės sotus, greitai paruošiamas pupelių karis iš likučių
Pasaulio virtuvė
Ką gaminti po švenčių paplonėjus piniginei: šis draugiškas biudžetui produktas pasitarnaus daugelyje receptų
Pasaulio virtuvė
Dietologė išskyrė lietuvių mėgstamiausios mėsos rūšies privalumus: vitamino B daugiau nei bet kokioje kitoje mėsoje
Pasaulio virtuvė
Jei visuomet paslapčia svajojote apie karališką titulą – metas traukti skardą ir ruošti tradicinį prancūzišką Trijų Karalių pyragą
Pasaulio virtuvė
Skrandis jums padėkos: gaivi daržovių sriuba su špinatais – pasižadėjusiems šiais metais maitintis sveikiau
Pasaulio virtuvė
Silkės rūšis, stulbinanti skonių receptorius: gydytoja dietologė įvardijo šio delikateso išskirtinę savybę
Pasaulio virtuvė
Šiuo receptu per šventes liks sužavėti visi svečiai: pasigaminkite marinuotos kiaulienos sprandinės su kalėdišku padažu
Pasaulio virtuvė
Raktas į skaniausią picą slypi jos pagrinde: interneto sensacija tapęs receptas patiks visai draugų kompanijai
Pasaulio virtuvė
Vištienos troškinys sušildys žvarbiais vakarais – nuo pietietiškų prieskonių kvepės ne tik namai, bet ir kiemas
Pasaulio virtuvė
Ne visas cinamonas – tikras: kaip apsiperkant artėjančioms šventėms atskirti kokybiškus prieskonius?
Pasaulio virtuvė
Padėkos dienos stalo pažiba – kalakutas: skonį nulems ne tik mėsos, bet ir marinato kokybė (receptas)
Pasaulio virtuvė
Artėjant Padėkos dienai išbandykite Marilyn Monroe kamšalo receptą: nustebins net išrankiausius gurmanus
Pasaulio virtuvė
Prof. R. Laužikas: „Senovėje uogomis gydėsi, o virti uogienes lietuviai dažniau pradėjo tik tarpukariu“
Pasaulio virtuvė
Šviežio derliaus salierų stiebai – ant pietų stalo: savaitgalį pasigaminkite gaivią „Minestrone“ sriubą
Pasaulio virtuvė
Peruietiška sevičė – gardus patiekalas iš Pietų Amerikos: nustebinkite artimuosius egzotiškais skoniais (receptas)
Pasaulio virtuvė
Dietologė išskyrė vertingiausią vištienos rūšį: soti jos „vieno puodo“ troškinio porcija nekainuos nė 1,5 euro
Pasaulio virtuvė
Cepelinų diena
Pasaulio virtuvė
Vietoje rytinės kavos gydytoja dietologė siūlo išbandyti japonišką mačia arbatą – suteiks energijos visai dienai
Pasaulio virtuvė
Pajuskite saulėtosios Meksikos skonius: kesadilijos su aštriu padažu šeimos vakarienei nekainuos nė 5 eurų
Pasaulio virtuvė
Artėjant Tarptautinei kruasanų dienai – prancūzo patarimai, kaip burnoje tirpstančių ragelių išsikepti patiems
Pasaulio virtuvė
Vėstant orams sušildys sotus avienos plovas: dietologė pataria nepamiršti šią mėsą įtraukti į mitybos racioną
Pasaulio virtuvė
Lazdyno riešutai – vieni palankiausių sveikatai: gydytoja atskleidžia, kiek jų galima suvalgyti kasdien (receptas)
Pasaulio virtuvė
Įsibėgėjus rudeniniam lietuviškų bulvių derliui specialistė pataria, kaip jį sandėliuoti ir ką pasigaminti (receptas)
Pasaulio virtuvė
Pasitinkant gvakamolės dieną dietologė primena vartoti avokadus: ne tik aprūpina būtinais riebalais, bet ir veikia priešuždegimiškai
Pasaulio virtuvė
Tarptautinė dešrainių diena: 3 mėsos technologo receptai ir dietologės patarimai, kaip ją atšvęsi sveikatai palankiau
Pasaulio virtuvė
Azijietiška virtuvė vasarą: kaip aštrūs patiekalai padeda atsigaivinti per karščius?
Pasaulio virtuvė
Tarptautinę falafelių dieną kulinarijos technologė pataria, kaip juos pasigaminti namuose (receptas)
Pasaulio virtuvė
Pietūs parke: kokius užkandžius su savimi pasiimti į gamtą pataria kulinarijos technologė (receptas)
Pasaulio virtuvė
Sveikatai palankiausios daržovės: patarimai, kaip namuose gaminti brokolius (receptas)
Pasaulio virtuvė
Prancūzijos šefų įkvėpti Kijevo kotletai: išbandykite netikėtą jų receptą su pievagrybiais
Pasaulio virtuvė
Išbandykite ispanišką virtuvę: paelija su vištienos sparneliais, midijomis ir krevetėmis
Pasaulio virtuvė
Pažinkime ukrainiečių tradicijas: paragaukite virtinių su vyšniomis
Pasaulio virtuvė
Į Paryžių nukeliantis kepinys: kaip namuose pasigaminti traškų prancūzišką batoną?
Pasaulio virtuvė
Mieliniai pyragai su įdarais – ukrainietiškos virtuvės favoritai: nesudėtinga išsikepti tiek šventėms, tiek kasdienai
Pasaulio virtuvė
Atvėsus orams išbandykite sočią japonišką sriubą – rameną
Pasaulio virtuvė
Viduržemio jūros regiono užkandžiai (antipasti): kaip pateikti ant stalo
Pasaulio virtuvė
Ryžiai: nuo Arborio iki sušių
Pasaulio virtuvė
Kalėdų stalo tradicijos įvairiose Europos šalyse
Pasaulio virtuvė
Meksikos virtuvės ABC
Pasaulio virtuvė
Sušiai – japonų klasika ir pasididžiavimas
Pasaulio virtuvė
Egzotiniai vaisiai: trumpas gidas, kad jie nebūtų tokie jau egzotiniai
Pasaulio virtuvė
Subtili „Bulgur“ kruopų skonio melodija
Pasaulio virtuvė
Itališkas Parmos kumpis
Pasaulio virtuvė
Juodieji trimitėliai – netikėtas gurmaniškas atradimas
Pasaulio virtuvė
Jūrų šukutės - tikrai valgoma!
Pasaulio virtuvė
Kad būtų skanus, aštuonkojį tenka mušti
Pasaulio virtuvė
Norvegų virtuvės gardumynai
Pasaulio virtuvė
Nuotaikai pasaldinti – orkaitėje kepti obuoliai
Pasaulio virtuvė
Provanso žolelės
Pasaulio virtuvė
Suši
Pasaulio virtuvė
Temperamentingi itališki sūriai
Pasaulio virtuvė
Veganiški šaltibarščiai
Pasaulio virtuvė
Universali klasika - Bešamelio padažas
Pasaulio virtuvė
Egzotiška žvėriena
Pasaulio virtuvė
Dzūkiškos bulvinės bandos
Pasaulio virtuvė