Idėjos garnyrams iš raudonojo kopūsto
Idėjos užpilams
Natūralus jogurtas, citrinos sultys, traiškytos česnako skiltelės, šviežios petražolės;
Sojų padažas, skrudintų sezamų aliejus, medus, pakepinti lazdyno riešutai;
Raudonojo vyno actas, džiovintos spanguolės, granatų ir aguonų sėklos.
Troškinti kopūstai
Troškinti kopūstai dažnai skaninami baltaisiais ir mėlynaisiais svogūnais, obuoliais ir burokėliais. Kartais įtarkuojama šiek tiek imbiero šaknies, apelsino žievelės ir visuomet pilama obuolių/balzaminio/vyno acto. Troškinamų daržovių skonį išryškina gabalėlis sviesto. Na, o po to prasideda prieskonių burtai. Kulinarinius žaidimus žaidžia maltas cinamonas ir muskatas, gvazdikėliai, vienas kito poskonius papildo aitrieji ir kvapieji pipirai. Pikantiškasis garnyras uždengtame puode troškinsis maždaug pusantros valandos. Šis pagardas skaniausias po 1-2 dienų, galutinai susijungus visų ingredientų skoniams.