Tikroms šventėms ir skonio malonumui!
LAŠIŠA
Lašiša yra gerai žinoma žuvis, kurią lengva paruošt įvairiais būdais - kepti keptuvėje, kepti ant grotelių, orkaitėje ar ant atviros liepsnos, taip pat paprasta sūdyti.
Dera kartu su: citrina, sviestu, krapais, imbierais, čili, kalendros lapais, soja, sezamų sėklomis.
Lašiša
Rodyti visus
UPĖTAKIS
Upėtakis yra gėlavandenė žuvis ir viena iš lašišinių žuvų, savo skoniu panaši į lašišą ir lydeką.
Dera kartu su: majonezu, sviestu, alyvuogių aliejumi, citrina, krapais, petražolėmis, jūros druska, maltais juodaisiais pipirais.
GELSVAUODEGIS TUNAS
Tai viena geidžiamiausių žuvų pasaulyje dėl savo unikalaus skonio. Jis turi puikią tekstūrą ir skonį, kuris nėra per riebus. Tuną galima valgyti šviežią ar apdorotą.
Dera kartu su: sezamo sėklomis, ,,Terijaki” padažu, ryžių vyno actu, vasabiu, imbieru, pomidorais, česnakais, alyvuogėmis, kaparėliais.